THE BODY SHOP: 5 ˝must have˝ ličil za potovanje + super novica


The Body Shop je definitivno ena najljubših znamk s katerimi sodelujem in že od kar je v Slovenijo prišla spletna stran, si neizmerno želim stvari sprobati v živo. Kmalu nam bodo vsi izdelki na dosegu roke, saj se bo v Supernovi na Rudniku, 21.6.2018 odprla trgovinica. Pridruži se nam na otvoritvi ob 12ih, kjer bodo najbolj priljubljeni izdelki znižani za 40%. 


Ker je poletje čas potovanj, sem se v sodelovanju z TBS odločila, da vam pokaže 5 ličil, s katerimi lahko dosežem svež poleten videz. Si vedela, da ima TBS super make-up? Tudi jaz nisem, zato sem se odločila, da jih nekaj preizkusim.

Ker nekatere rade spakirate samo najbolj nujna ličila (v to skupino jaz ne spadam, saj spakiram skoraj vse kar imam), ti bom pokazala s katerih 5 izdelkov sem uporabila za makeup na celotnem obrazu.



1.       FRESH NUDE PODLAGA

Med vročimi poletnimi meseci obožujem lahke in srednje prekrivne podlage in Fresh Nude podlaga je ravno to kar iščem. Všeč mi je, da ni kot beton ali torta na moji koži, ampak se še vedno vidijo pegice in malo nepravilnosti. 
Moj odtenek je 012 Bora Bora Tiare, ki mi je trenutno malenkost pretemen, ampak ko pridem iz morja (upam, da malo zagorela) bo super. Vsak dan svojo podlago fiksiram z pudrom v prahu ali kamnu za boljšo obstojnost, sem ga pa preizkusila tudi brez fiksiranja in je dobro obstojen. Ostali izdelki se zelo lepo zabrišejo v tudi nefiksiran puder in so enakomerno pigmentirani (sovražim ko se rdečilo na enem mestu kar prime podlage in izgledam kot klovn cel dan).
Za vse tiste z mastno kožo je na voljo tudi Matte Clay podlaga, ki zame ni tista prava.

Spletna cena Fresh Nude je 17,90€; Matte clay pa 12,90€.


2.       MATTE CLAY IN LIGHTENING TOUCH KOREKTOR ZA PREDEL OKROG OČI

Na srečo sem v testiranje dobila 2 korektorja, saj je barva enega čisto zgrešena. Oba sta v najsvetlejšem odtenku, razlika pa je očitna.


Matte clay korektor je v posodici, na kožo se ga nanaša z prstom ali čopičem. Je v 010 in je super kombinacija s podlago. Sem bila prepričana da mi bo izsušil predel okoli oči in da bom izgledala kot kuščar, ampak se je super obnesel. Je srednje prekriven in zelo kremast, je malo težji na koži, se pa čudovito zabriše v kožo in podlago. Definitivno potrebuje fiksiranje s pudrom, saj ze zaradi kremaste teksture takoj usede v gubice okrog oči.


Lightening Touch korektor je pa druga zgodba. Ne vem zakaj se imenuje osvetljevalni korektor, saj je odtenek zelo temen in oranžen. Razumela bi, če bi bil za korekcijo podočnjakov in temnih senc, ampak to nikakor ni navaden korektor. Niti enkrat ga nisem nanesla na kožo, tako da nimam nobenega drugega mnenja kot to, da ga ne priporočam.
Sigurno je Matte clay korektor prava izbira, ki se kar stopi pod očmi.

Spletna cena Matte clay korektorja je 8,90; Lightening Touch pa 13,50€.


3.       PALETKA ZA OSVETLJEVANJE IN SENČENJE OBRAZA

Definitivno najboljša kontour paleta, ki sem jo kadar koli imela. Odtenki so super za ˝svetlokožke˝, še posebej odtenek za senčenje. Vsebuje 4 odtenke: osvetljevalec, rdečilo za lica, odtenek za senčenje obraza in bronzer. Čeprav ne maram bleščečih rdečil za lica, je odtenek zelo lep, podoben je rdečilu znamke Nars v odtenku Orgasm. Poletno roza odtenek z zlatim sijajem izgleda odlično na svetli ali malo bolj zagoreli polti. Osvetljevalec ni ravno najbolj ˝Instagramerski˝, je pa za vsak dan čisto dovolj bleščeč. Na srečo nima delčkov bleščic, ki poudarijo teksturo kože. Bronzer je za moj okus malo preveč oranžen in ga vedno zmešam z hladnejšim odtenkom, da naredim popoln bronzer. Ko si želim bolj izklesanih ličnic, pa z največjim veseljem čopič pomočim v kontour odtenek, ki je najbolj popoln za senčenje obraza.

Vse odtenke sem uporabila tudi na očeh kot senčila, končni look je zelo enostaven in čudovit za vsak dan.

Nujno moraš preizkusiti paletko še v trgovini, saj je sigurno vredna 19,90€.



4.       LASH SPORT VODOODPORNA MASKARA

Dobra maskara ima pri meni zelo veliko vlogo, saj so moje trepalnice kratke in privihane navzdol, tako da brez izgledam bolna. Pogosto se mi solzijo oči in vodoodpornost je pri meni velik plus. Za moje trepke tale Lash Sport maskara ni naredila nič posebnega, razen tega da se ni razmazala ob stiku s solzami. Če imaš dolge in privihane trepalnice, ti bo verjetno bolj všeč, mene ni prepričala. Krtačka je tanka in ravna (všeč mi je da ni plastična), kar je super za spodnje trepalnice, formula je zelo mokra (imam rajši bolj suho krtačko) in po več nanosih se trepalnice sprimejo skupaj (vsaj moje). Upam, da kateri ta maskara bolj odgovarja kot meni.
Spletna cena: 12,90€



5.       MATTE LIP LIQUID

O Matte tekočih šminkah sem pisala že tukaj (klik!) in so res moje najljubše. Vsak dan imam vsaj en odtenek v torbici, kar pomeni da je odlične, če je med poplavo tekočih šmink pristala v torbici. Imam 3 čudovite odtenke (četrti odtenek mi ni preveč všeč): Windsor Rose (nude), Cret Carnation (marelično-nude) in Nairobi Camellia (roza). Tekstura je zelo puhasta, na ustnicah so zelo udobne, niso čisto matte in se ne posušijo (kar mi je zelo všeč). Bile so moji favoriti v letu 2017.


Se že veseliš odprtja trgovine? Se vidimo tam?








Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.