DVOREC TREBNIK

sreda, februar 01, 2017
Že poznaš slovensko naravno kozmetiko Dvorec Trebnik? Jaz jo uporabljam že vsaj 2 leti in kar nekaj izdelkov me je navdušilo. Je prva slovenska certificirana naravna kozmetika, ki vsebuje vsaj 95% naravnih sestavin. Obožujem izdelke slovenskih znamk, še posebej če so naravne.



Seveda kozmetika ni testirana na živalih, ne vsebuje parabenov, silikonov in sintetičnih barvil.

Pakiranja vseh izdelkov so zelo lepa in enostavna. Vse sestavine in podatki so pregledno napisani in všeč mi je narava izbira barv.  Embalaža je zelo higienska, še posebej za nego kože, kar je pri meni en ogromen plus.


Šampon za mastne lase rožmarin
Ta izdelek uporabljam že vsaj 2 leti če ne že več in sem ga kupila že neštetokrat. Obožujem vonj in občutek na laseh. Rožmarin neguje in krepi lase, kar se občuti po večkratni uporabi. Moji lasje niso več tako hitro mastni in ne rabim nujnega pranja las po dveh dneh. Definitivno ga bom kupila še večkrat in ti ga zelo priporočam, če imaš masten tip las.


Gel za tuširanje sivka        
  Edini izdelek , ki sem ga kadarkoli uporabljala z vonjem sivke. Ponavadi mi ta vonj ni preveč všeč, ampak tukaj me sploh ne moti. Poleg sivke vsebuje tudi alojo in skupaj kožo vlažita in negujeta.


Kopalna sol ognjič
Kopalna sol je od ˝tašče˝ in si jo včasih sposodim tudi jaz. Ne odločim se pogosto, da bi si naredila kopel, včasih po napornem dnevu pa paše malo sproščanja. Všeč mi je vonj, ki me zelo sprosti in uživam v vroči vodi. Ker nisem velika ljubiteljica namakanja v vroči vodi (ker mi hitro ostane dolgčas), mi  kopel ni nič posebnega. Res pa zelo lepo diši.


Arganovo mazilo
Arganovo mazilo mi je priporočila babica od fanta, saj imam zelo suho in razpokano kožo na rokah. Res je zelo negovalno in všeč mi je zelo naraven vonj. Vsebuje arganovo in mandljevo olje, ki sta bogata z vitamini in antioksidanti, dodatek limoninega eteričnega olja pa doda svežino.
Krema je zelo mastna, kar me je na začetku zelo motilo, ampak sem se hitro navadila. Ni običajna krema za roke, definitivno je nekaj posebnega.


Aloja losjon za telo
Prvo kar sem opazila je zelo prikupno pakiranje. Malo bolj zabavno in barvito od ostalih. Kožo neguje in zelo lepo diši, vendar ni nič posebnega.
Zdi se mi, da je zelo težko izstopati na področju losjonov za telo. V trgovinah jih je na milijone in nisem prepričana, če bi izbrala ravno tega.
Ostale izdelke sem dobila na konferenci lepotnih blogerk in jih preizkušam že skoraj tri mesece. Ker se vsak teden ˝selim˝ vsaj 2x imam ogromno kozmetike pri sebi in pri fantu doma, pa tudi v Novem mestu.  

Osvežujoči tonik in čistilni losjon z izvlečkom nepozebnika
Oba imata veliko plusov in minusov. Kot prvo mi je všeč svežina, ki jo dajeta moji koži in vonj.

Čistilni losjon ti bo odličen, če uporabljaš samo osnoven in naraven makeup. Odlično odstrani maskaro in šminko, ampak meni ni dovolj, saj redno nosim veliko ličil. Ko imam na sebi bolj dneven makeup se obnese super in ti ga priporočam. Primeren je za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo.

Tonik mi ni najbolj odgovarjal, saj me je obraz malo zategoval in pekel. Občutek sem imela da je zelo alkoholen.


Vlažilni serum za obraz z rožno vodo
Serum je meni odličen in ga bom definitivno kupila še kdaj. Všeč mi je nevsiljiv vonj in gelasta tekstura.  Kožo nahrani in jo navlaži, kar sem pri sebi hitro videla. Primeren je za tipe kože in na mojo zelo suho in občutljivo je deloval odlično. Občasno me je koža malo zategovala ampak po nanosu kreme je ta občutek izginil.

Kreme za obraz
Na dogodku sem dobila vzorčke nočne, negovalne in dnevne kreme. Kot veš se vzorči hitro porabijo, tako da preizkušanje kremic ni trajalo 3 mesece, kot pri ostalih izdelkih.


Nočna krema je z izvleki vrtnice je zelo hranljiva. Všeč mi je tekstura in občutek na koži.
Negovalna krema z medom je super. Meni je vse kar vsebuje med zelo všeč. Čeprav piše da je krema za nečisto kožo (in jaz na srečo nimam takih težav), je meni zelo odgovarjala.
Dnevna negovalna krema z vrtnico kožo zelo pomiri in nahrani. Vsebuje tudi šipkovo olje, hialuronsko kislino in encim Q10, ki izboljša strukturo kože.
Vse kreme so zelo prijetne in meni so bile zelo všeč. Definitivno jih želim uporabljati dalj časa, da 
vidim dolgoročne rezultate.

Nakup lahko opraviš na spletni strani Dvorec Trebnik ali pa v Mercatorju.

Kašne so tvoje izkušnje z znamko Dvorec Trebnik? Katere izdelke si že preizkusila?
Zelo me zanima tudi tvoje mnenje.

8 komentarjev:

  1. Super objava!
    Jaz sem do zdaj samo preizkusila negovalni balzam za necisto kozo in mi je top. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ravno sem v iskanju novega šampona za lase... bom poskusila tega,upam,da tudi pri mojih mastnih laseh deluje. :)
    J. ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je res super. Preizkusi ga in mi sporoči kako si zadovoljna.😊

      Izbriši
  3. Jaz sem kupila kremo za podočnjake.Je super in deluje.Pa tudi vsi otali izdelki so top.Recimo balzam za ustnice.za po kopanju.za masažo.kreme za obraz...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kreme za podočnjake in balzama za ustnice se nisem preizkusila. Mogoče pa pride čas tudi za to dvoje. 😊

      Izbriši
  4. Ja njihove zadeve so super, jaz obožujem tudi oljni gel za tuširanje z rakitovcem <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni so tudi super. Tega oljnega gela pa res še nisem probala. 😍

      Izbriši

Zagotavlja Blogger.