BELL HYPOALLERGENIC NOVOSTI: Sveža in minimalistična ličila

nedelja, december 10, 2017
Že od začetka jeseni pridno preizkušam Bellove novosti, ki je je res ogromno. Sem velika ljubiteljica znamke (izdelke redno uporabljam že 1 leto) in preprosto ne morem brez njihovih podlag, ki so primerne tudi za punce z zelo svetlo poltjo.


Več objav (klikni na objavo):

AQUA JELLY MAKE-UP

Bom kar začela z mojim najljubšim izdelkom! Bellove podlage so itak najboljše in res imajo svetle odtenke. Na začetku leta sem se zaljubila v Skin adapting make-up podlago, ki je še vedno v moji torbici z ličili, ampak jo je novejša zdaj zamenjala.


Aqua podlaga je zelo lahkotna in ima nežno do srednjo prekrivnost. Obožujem jo zaradi ˝no make-up˝ občutka na koži in ne poudari poric, ter ne zaide v gubice.

Zelo všeč mi je gelasta in vlažilna tekstura, ki ne poudari mojih suhih predelov na obrazu.
Jaz jo imam v najsvetlejšem odtenku in mi je res kot ulita.

Cena: okoli 10€


ALL IN 1 PRIMER

Nikoli še nisem videla primerja v takem pakiranju in to mi je všeč (malo spremembe). Najlepše se ga nanaša s prsti in ne s čopičem, saj prsti produkt lepše vtrejo v kožo. Lepo zapolni pore in gubice, ter matira kožo.


Ima zelo gosto teksturo, ki odlično izgleda pod vsako podlago (včasih se podlaga in primer ne ujameta dobro in vse skupaj izgleda umetno). Čeprav je bel, ob stiku s kožo postane prozoren (na zelo temnih puncah bi mogoče pustil malo bele sledi).

Cena: okoli 9€

5 IN 1 MAKE-UP FOUNDATION

Še ena nova podlaga s SPF 25, kar je odlično za čez dan. Poslali so mi temnejši odtenek, ki sem ga preizkusila na dveh prijateljicah in na obeh je izgledal odlično.


Tudi ta podlaga ima nežno do srenjo prekrivnost in deluje zelo naravno. Obe prijateljici imata že malo gubic in nobeni jih podlaga ni poudarila.

V pakiranju je tudi gobica, ki pa jo jaz zelo hitro vržem v koš in za nanos uporabim Beauty blender ali Real Techniques ali Eco tools gobico, včasih tudi čopič.

Cena: 9,90€

COMPACT POWDER

Prejšnjo različico pudra že poznam in ta mu je zelo podoben. Ima SPF 50, kar je odlično za čez dan, za fotkanje ponoči (s fleshom) pa ga ne priporočam (saj se na fotkah pojavi kot bela lisa na obrazu).


Čez podlago izgleda zelo lepo in kože ne izsuši. Opazila sem, da podlage ne zmatira, kar je meni zelo všeč (punce z mastno kožo pa verjetno ne boste zadovoljne).

Cena: okoli 10€

LIGHTENING CONCEALER

Novost so tudi novi korektorji v različnih odtenkih: dva sta navadna korektorja, en zelen (za rdečico) in vijoličen (za posvetlitev). Jaz uporabljam najsvetlejši odtenek, ki je enak mojemu tenu kože.


Všeč mi je, ker je lahek in izgleda zelo naravno. Nima hude prekrivnosti ampak ravno prav za ˝no makeup-makeup˝. Ni ravno presežek, ampak za vsakodneven videz mi je kar všeč.


Cena: 5,20€


ILLUMINATING ROUGE

Bellovo mat rdečilo uporabljam redno in je res moj favorit, tale pa mi ni ravno pri srcu. Kot že ime pove je bleščeče rdečilo, ampak meni ni všeč, saj vsebuje preveč bleščic. Rada imam satenasta rdečila, ki imajo nežen sijaj, tale je pa ˝too much˝.


Pigmentacija je zelo nežna, ampak ravno pravšnja in tudi nanos je enakomeren. Všeč mi je raznolikost barv, ki jih lahko prilagodiš glede na make-up.

Cena: 4,90€


MULTI BRONZE POWDER

Tudi bronzer je še en izdelek, ki mi ni pisan na kožo. Tako kot rdečilo, je tudi bronzer zelo bleščeč in zato ga ne uporabljam. Najrajši imam mat bronzer, zato imam veliko rajši Bellov klasičen bronzer (bronze powder multifunctiona 02). 


Cena: 6,30€


BROW MAKER

Gel ali pomade za obrvi je ODLIČEN!!! Ni dneva da ga ne bi uporabila. Imam ga v odtenku medium, ki je enake barve kor moje obrvi. Je ravno prav voskast, da se nanaša enakomerno in pigmentacija je super. Nimam niti ene pritožbe.


Cena: 5,20€


POWDER LIPSTICK

Poznamo ogromno različnih vrst šmink, ampak za pudrasto sem pa slišala prvič. Ni me navdušila samo formula in barva, ampak tudi vonj. Diši zelo sladko in prijetno….po bonbonih.


Obstojnost ni ravno vrhunska. Do prve hrane in pijače zdrži, potem pa rabi popravke. Pigmentacija je noro dobra, po resnici povedano je boljša kot sem pričakovala.

Šminka je zelo prijetna in lahka na ustnicah, ter jih ne izsuši. Jaz sem jo do zime kar redno nosila, čeprav jo imam v živo roza odtenku. Sem skoraj prepričana, da ti bo všeč.

Cena: 5,90€



LONGWEAR LIP PENCIL

Črtalo za ustnice mi je všeč, saj se zelo lepo nanaša. Tekstura je zelo nežna in lahka, ter ne zaide v gubice okoli ustnic. Ni ravno revolucionarno črtalo (a sploh je lahko waaw?), ampak bi ga definitivno kupila še v kakšni drugi barvi.


Cena: 4,50€


WATERPROOF MAT EYESHADOW

Mat vodoodporna senčila za oči so meni prišla prav za noč čarovnic. Uporabila sem jih za barvanje ustnic in risanje linij. Res so vodoodporna in se ne premaknejo nikamor, pigmentacija je odlična (samo temno rjava barva je bila malo čudna). 


Na očeh takih senčil nikoli ne uporabljam, so pa zelo uporabna za bolj divje make-up looke.


Cena: 4,90€


LONG WEAR MASCARA

Maskara, ki je odporna na vlago, potenje in solzenje me ni ravno navdušila. Veliko bolj ti priporočam Long&volume maskaro, ki jo najdeš v drugi objavi. Za moje trepalnice ta ni naredila ničesar. 


Všeč mi je bila, ker sem jo lahko z lahkoto odstranila (samo s toplo vodo), to je bilo pa tudi edina dobra stvar.

Cena: 7,80€



Tole pa je bila ena dolga objava. Nekaj izdelkov mi je bilo ekstremno všeč, drugi pa so me malo razočarali. 


Nikoli ne moreš zgrešiti z nakupom primerja, podlage, izdelkov za obrvi in pa šminke pri Bellu. 


Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.