TARTE MAKE-UP

četrtek, februar 08, 2018
Zase lahko rečem, da sem zelo strastna zapravljivka za make-up in ostalo kozmetiko. Kljub nori poplavi lepotnih izdelkov, ne bom nikoli obžalovala nakupa Tarte paletk s senčili za oči in obraz. V začetku poletja sem naredila prvi nakup in sem bila tako zadovoljna, da sem za novo leto še enkrat zapravljala na Tarte.com spletni strani.


V prvem nakupu sem kupila nekaj izdelkov za nego kože (objava je tukaj!) in nekaj začetnih kosov ličil.


Paletko Tarteist Pro to go mi je priporočila so-blogerka Vanja Zorman in je res odlična. Pigmentacija je vrhunska, senčke so mehke in super mazljive. Matte senčila so najboljši del paletke, od metalnih sem pa pričakovala malo več (sem navajena na Colourpop bleščeča senčila).


Meni najljubši odtenek je Drive, saj je odličen za zabrisovanje (je tisti nevtralen, nežno rjav odtenek, ki paše povsod). Odlično se ujame z Stylin odtenkom, ki doda globin očesu in definira obliko. Od metalnih senčil bi želela malo več sijaja in v paletki bi potrebovala svetlejšo senčko (belo matte ali bleščečo).


Ko danes pogledam paletko, res lahko rečem, da sem jo vzela s seboj na vsa potovanja in je res tista ˝to go˝ paletka.

Cena: 22$



LE Tarteist Lip Wardrobe Vol. II set me ni najbolj prepričal. Vsebuje eno matte šminko (Tarteist quick dry matte lip paint) v odtenku Nude, ki se res hitro posuši in ustnice izsuši. Odtenek in pigmentacija sta dobra, ampak občutek na ustnicah mi ni všeč. Mogoče sem jo uporabila 2x in nikoli več.



Druga šminka je satenasta verzija tekoče šminke (Tarteist creamy matte lip paint) v odtenku Fomo. Na ustnicah se ne posuši in ni odporna na poljube in hrano (to me sploh ne moti). Sem jo uporabila večkrat kot matte, ampak ni nič posebnega. Barva hitro zbledi, zdelo se mi je kot da nanos ni enakomeren in nasploh me ni preveč pritegnila.

Cena: 9$ (obe šminki sta mini velikosti)


V setu z kremo in masko za oči sem dobila tudi malo Tarteist Lights, camera, lashes, ki je meni vrhunska. Trepalnice res podaljša in jim doda volumen. Z lahkoto lahko rečem, da spada med moje najljubše maskare (poleg Too Faced Better than sex,, Bell Hypoalergenic Long&volume in Mybelline Colossal Big shot maskare)



Goddess glam eye & cheek set je bil na mojem seznamu pri drugem nakupu. Vsebuje 6 senčil za oči, osvetljevalec in rdečilo za lička, ter maskaro. Se mi zdi, da senčila niso enako kvalitetna kot pri prejšnji paleti (je pa zato celoten izgled lepši). Zlato pakiranje z roza vzorcem, je bilo narejeno za praznike in je res čudovito. Zelo me je zmotilo, da imena senčk niso napisana pod odtenkom, ampak na zadnji strani.



Najljubši odtenek senčila je  Spell, ki je tista svetla bleščeča senčka, ki sem jo pogrešala v prejšnji paletki. Včasih uporabim tudi rdečilo za lica kot senčilo za oči, ki doda malo roza barve k mojim videzom. Redno uporabljam tudi izdelka za lica, čeprav mi je osvetljevalec zaenkrat mogoče malo pretemen.

Cena: 19$




Naturalartistry set sem kupila izključno zaradi Pro to glow paletke za obraz, saj sem si jo že kar nekaj časa želela. Zraven sem dobila še Tarteist Lash paint maskaro in mat šminko v Rose odtenku (enaka kot prejšnja).



Pro glow to go je paetka za senčenje in osvetljevanje obraza. Vsebuje 2 highlighterja (šampanjec in zlat odtenek) in bronzer (toplega rjavega odtenka). Če bi bil bronzer bolj hladne barve, za senčenje obraza, bi bila paletka popolna. Oba osvetljevalca sta super pigmentirana in naredita res Instagram glow. Pripombo imam edino nad toplino bronzerja, ki men ne odgovarja.




Tarteist Lash paint maskara me je presenetila. Ne maram plastičnih trdih krtačk, ampak ta mi je prirasla k srcu. Ni ravno najljubša, je pa zelo dobra. Skoraj vedno se s krtačko sunem v oko in to mi gre nenormalno na živce (kot da ve da je ne maram ker je plastična haha).

Cena: 25$



Od vseh izdelkov, ki sem jih preizkusila lahko rečem, da z nakupom senčil za oči in maskar ne moreš zgrešiti. Jaz sem z obema paletkama za oči in maskarama zelo zadovoljna.


Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.