ŠOPING ZA ROJSTNI DAN V GORICI

Moja velika rojstnodnevna želja je bila nakupovanje v Sephori, še posebej v tem ˝prazničnem˝ času, ko se prodajajo že božične kolekcije. Čeprav imam rojstni dan šele danes, me je fant v Gorico odpeljal že dva vikenda nazaj. Na srečo sem prej poklicala v trgovino, da sem rezervirala vse stvari, saj sem pobrala zadnje kose. Najbolj sem bila vesela slovensko govoreče prodajalke, saj ne govorim nič italijansko in bi bilo pogovarjanje bolj pantomima kot kaj drugega.





Na deževno soboto sem komaj čakala da po uri in pol vožnje prideva v ogromni šoping center, kjer sva najprej poiskala Sephoro. Jaz sem preko telefona naredila rezervacijo en dan prej (dva mesca nazaj sem izvedela da novembra dobijo vso božično kolekcijo) in pobrala že zadnje kose stvari, ki sem si jih najbolj želela. Fantu je bila predhodna rezervacija najbolj všeč, saj nisem zapravila ogromno časa za iskanje stvari in me ni bilo treba čakati celo uro, da se odločim kaj bi vzela. Seveda sem po hoji do izhoda zagledala še prikupno trgovinico Kiko Milano in se nisem mogla zadržati, da bi odšla praznih rok naprej. Ko sva končno našla avto v ogromni parkirni hiši, sva se samo zapeljala do parkirišča pred Ikeo. Nisva imela v mislih velikega nakupa in sva samo preletela trgovino.





Vožnja domov se mi je zdela ekstremno dolga, saj sem komaj čakala da odprem in pogledam vse stvari, ki sem jih kupila. Moja in fantova denarnica je v Italiji zgubila kar nekaj kilogramov, saj nakup ni bil majhen.


Gromozanska želja se mi je uresničila in iz Gorice sem odšla ne samo z eno Sephora vrečko, ampak kar z dvema.

TOO FACED
Znamka Too Faced ima božanska pakiranja, ki so me še lažje prepričala v nakup izdelkov. Najbolj sem si želela set Grand Hotel Cafe, vendar ga v Gorici in Trstu niso imeli. No, da nisem odšla iz trgovine praznih rok, sem vzela set Chocolate Shop, ki vsebuje paletko s senčili za oči in obraz. Vsebuje 21 senčil za oči, bronzer, rdečilo za lička in highlighter. Zraven pa je v setu tudi mini Better than sex maskara, Shadow insurance (primer za senčila) in Melted Chocolate šminka. Matte senčila so super pigmentirana, malo sem pa razočarana nad nekaterimi svetlečimi odtenki, ki niso najboljše kvalitete (kar sem tudi prebrala v ocenah izdelka). (55€)










Ker obožujem vse kar se sveti, sem vzela Let It Glow paket z highligterje, rdečilom za lička, svetlečim bronzerjem in LE čopičem. (22€)




Zadnji dve stvari znamke Too Faced sta Melted kisses and Sweet Cheeks set (12.5€) in tekoča podlaga Born This Way v odtenku Porcelain (najsvetlejši odtenek, ki mi je zaenkrat pretemen 36€).
















BENEFIT
Želela sem preizkusiti izdelke za nego kože in najbolj prodajane izdelke znamke Benefit, ki sem jih dobila v dveh setih. Pakiranje izdelkov je čudovito in tudi količinsko se mi zdi kar solidno.
V prvem paketu Dolly Darling sem dobila ˝full size˝ Holla bronzer, Roller Lash maskaro in POREfessional (22 ml), ter mini maskaro za obrvi Gimme Brow. (50€)





B. Right! On Girl! set pa je vseboval ˝full size˝ Total Moisture kremo za obraz, ter mini POREfessional, Firm It Up serum za oči in Insta Comeback serum za obraz. (40€)





CLINIQUE
Izdelkov za nego obraza nikoli ni preveč, zato sem vzela paket izdelkov za suho kožo. Clinique Moisture Surge set vsebuje ˝full size˝ gel-kremo za obraz (50 ml) , mini nočno masko (30 ml), mini kremo za oči (5 ml), ter kozmetično torbico. (30€)





Na blagajni sem dobila še kar nekaj testerjev in Kenzo torbico.







KIKO MILANO

Zelo prikupna majhna trgovinica, ki je ustavila moj pogled na poti do izhoda. Ogromna izbira izdelkov in sploh nisem vedela kaj naj gledam. Na koncu sem sem se ustavila pri eyelinerju z bleščicami (seveda da je klical moje ime) in vodoodporni maskari. Z težkim srcem sem odšla iz trgovine z samo dvema izdelkoma.


Zadnja postaja je bila Ikea, kjer imajo že vse v božičnem vzdušju. Po šest urnem nakupovanju in po vožnji domov, sem komaj čakala da vse odprem in poslikam.


Upam, da si uživala v branju.


Ni komentarjev:

Zagotavlja Blogger.