COLOURPOP COSMETICS

nedelja, november 06, 2016
Kot verjetno že veš, me je znamka Colourpop čisto obnorela. Pri prvem nakupu nekaj mesecev nazaj sem kupila samo matte šminke in senčila za oči, zdaj pa še vse ostalo. Kaj vse sem kupila in katere izdelke ti najbolj priporočam preberi v objavi.

Spletna trgovina Colourpop me je razveselila z brezplačno poštnino pri nakupu nad $50, ki velja za cel svet. Seveda sem takoj skočila v nabavo, ker kot makeup navdušenka nikoli nimam dovolj ličil. ;) In ker eden ni nobeden, sem čez nekaj dni naročila še drugi paket. Seveda mi je bilo jasno, da bosta paketa pristala v carinskem postopku, saj sta oba presegala 22€. Prvi paket je stal $53 (48.5€), drugi pa je bil malo dražji $91 (83€). Torej sem za vse stvari odštela približno 120€ in še 44€ za carinske stroške.
Izdelki so prišli v škatlah z zelo lepimi motivi, ter kartico in sporočilom.

IZDELKI ZA USTA
ULTRA MATTE LIP
Šminke z matte finišem so čisto obnorele makeup svet.  Jaz jih nosim večino časa, saj je fantu všeč, da se šminka na njem ne pozna. Jaz vedno najprej ustnice narišem z barvico in potem dodam še šminko. Opazila sem, da tako moje ustnice niso takoj izsušene in barva se ne razlije iz robov.  Katere barve sem kupila nekaj mesecev nazaj, si lahko pogledaš tukaj.





ULTRA SATIN LIP
Mene so najbolj prepričale satenaste šminke, ki ne izsušijo ustnic tako kot matte. Res je, da niso vodoodporne in pri  poljubih pustijo barvo, ampak so meni najbolj všeč. Obstojnost je malo manjša, kot pri matte šminkah, so pa bolj prijetne za nosit.



LIPPIE STIX
Navadna šminka je zelo pigmentirana in obstojnost je skoraj primerljiva s tekočo. Seveda ob dotiku pustijo sledi, ampak na ustnicah zdržijo zelo dolgo. Imajo ogromno različnih finišev: Matte, Pearlized, Creme, Matte X, Sheer, Satin in Glossy. Jaz sem kupila oba odtenka v Matte X formuli.


ULTRA GLOSSY LIP
Kupila sem gloss z metalnim finišem in me ni prepričal, saj nisem velika ljubiteljica glosov na splošno. Ne maram tistega lepljivega občutka. Barva je zelo lepa, vendar ne preveč obstojna. Odtenkov in formul  imajo malo morje, vendar bolj kot je barva temna, bolj je neenakomeren nanos.


Kupila sem ogromno jesenskih barv, saj poletne že imam. Na spletni strani imajo swatche šmink, vendar se barve velikokrat ne ujemajo. Jaz sem zato kupila 2 skoraj enaka odtenka (Frick´n´frack in Baracuda).



Cene so primerljive z našimi v drogerijah. Navadna šminka (Lippie stix) stane $5 (4.60€), tekoče šminke (matte, satin & metal) in lipglosi so po $6 (5.5€), ter črtala za usta so tudi po 5$. Izdelki za usta se mi zdijo sprejemljive cene.


Pakiranje se razlikuje po barvah na stranici
(Satin-rumena, Matte-rdeča, Gloss-roza, Lippie Stix-vijolična)
IZDELKI ZA OČI
Senčila sem jaz že preizkusila nekaj mesecev nazaj in so me seveda zasvojila. Tekstura ni prašnata ampak je kremasta. Ne znam opisati, saj je nekaj posebnega. Nima nobenega odvečnega prahu in ˝fallouta˝, na dotik je zelo kremasta ampak na koži se spremeni v navadno senčilo. Ne nabira se v gubicah kot kremasta senčila in obstojnost je vrhunska. Imajo ogromno izbiro barv, ter različnih setov.


Jaz sem kupila set Zingara z zelo jesenskimi barvami. Letos so zelo popularni oranžni in rdečkasti toni, ki so me prepričali za nakup.





Trenutno imajo v prodaji izdelke, pri katerih so sodelovali z Kathleen Lights (jaz imam Ultra Satin Lip v odtenku November) in Hello Kitty.
Skoraj vsak teden objavijo nove izdelke in kolekcije. Zdaj se prodaja jesenska kolekcija, kasneje pa pride tudi božična. Lahko rečem, da znajo privabit stranke.
Jesenska kolekcija Dusty Rose, v zelo nežnih odtenkih (2x Ultra Matte Lip, 1x Ultra Satin Lip, 3x Eyeshadow).




Odtenek Viper se boljše vidi na prejšnjih slikah.
Imajo ogromno izbiro senčil za oči, ki stanejo $5 in so super kvalitete. Za preizkus sem kupila tudi črn eyeliner, ki stane $6 in je odličen. Igmentacija in obstojnost sta vrhunska. Barvica za oči (ki pa je jaz nimam) pa se prodaja za $5.


IZDELKI ZA OBRVI
Kot večina znamk ima tudi Colourpop svoj ˝pomade˝ za obrvi in barvico za zraven. Jaz sem kupila oboje v odtenku Dope Taupe, ki je odlična barva za moje obrvi. Barvico bi lahko vzela malo temnejšo, gel pa je odličen. Oboje je zelo kremaste teksture in dolgo obstojno. Za ceno (gel je $6 za barvico pa $5) sta odlična.



IZDELKI ZA OBRAZ
Jaz sem kupila dva rdečila za lica, bronzer in highligter. Ker imajo ogromno izbiro barv, sem se zelo težko odločila kaj si želim (saj bi imela vse). Osvetljevalec je res noro dober. Je najsvetlejši med vsemi in ima notri majhne bleščice. Vidi se ga skoraj iz aviona. Če imaš rada zelo močen highlight (tako kot jaz) je tale zate. Za lička sem izbrala rdečila v nežno roza odtenkih, ker sama ne maram zelo roza ličk. Ker sem zelo svetle polti sem vzela najsvetlejši bronzer in se ga skoraj ne opazi. Zame je presvetel in izgleda kot, da nimam nič na sebi. Vsi izdelki imajo enako formulo kot senčila za oči in se jih lahko uporablja tudi na učkih.






Na žalost je prišel highligter poškodovan in so mi že poslali novega, brez težav.
Na sliki se vidi, kje je bil poškodovan in sem ga popravila sama. Ni ravno enak kot nov, vendar bolje kot nič.

Za vsakega sem odštela $8 (7.30€) in sem z njimi več kot zadovoljna.


To je zaenkrat vse, seveda pa imam naročene že nove Colourpop izdelke.
Upam, da ti je objava všeč.


1 komentar:

  1. Ja, osvetljevalci so res nori <3

    Vsekakor pa tudi ostale stvari, lepe si izbrala.

    Tudi jaz moram še napisati objavo!

    OdgovoriIzbriši

Zagotavlja Blogger.