CIEN BB KREMA, LIPGLOSS & AQUA VLAŽILNA KREMA

sreda, junij 15, 2016
Zdravo lepotička!

Danes sem pripravila objavo o izdelkih znamke Cien iz trgovine Lidl. Kupila sem samo tri izdelke, saj so bili ostali v hipu razprodani. Izbrala sem BB kremo, dva lipglosa in Aqua vlažilno kremo.





CIEN BB CREAM All-In-One

Za presenetljivo ceno 2,99€ dobiš 50 ml izdelka v prikupni embalaži, ki je ravno prav velika za v torbico. Meni se zdi super, da BB krema vsebuje SPF 15, ki ščiti kože pred sončnimi žarki. Tekstura je kar gosta, a se zelo lepo razmaže in ne daje koži težkega občutka. Jaz nikoli ne nosim BB krem, ker ne prekrijejo vseh mojih  nepravilnosti na koži. Ta izdelek je super za tiste, ki ne nosijo tekočega pudra vsak dan in vseeno želijo videz enakomerne, zdrave kože. Pigmentacija kreme je srednja, je a zelo vlažilna, kar je velik plus. Jaz sem zase vzela odtenek ˝light˝, imajo pa jo tudi v odtenku ˝medium to dark˝. Če si želiš popolno prekrivnost, ti BB kreme nebi priporočala, če pa želiš skriti  majhne nepravilnosti in kožo navlažiti, pa ti jo zelo priporočam. 





CIEN LIPGLOSS

V trgovini imajo 6 različnih barv lipgosov, jaz sem kupila le dva. Vzela sem odtenka 10 Pink glitter in 13 Rich magenta. Ostale barve so Frozen ice, Sugar plum, Bold Bordeaux and Sweet toffee. Odtenek Pink glitter je prozorne barve z mikro bleščicami, ki se zelo lepo svetijo. Rich magenta je zelo lepa živo roza barva, kot nalašč za poletje. Cena za 10 ml je 2,65€, ki se mi zdi zelo ugodna. Nanašajo se zelo lepo in brez problemov, aplikator je zelo natančen, tako da je nanašanje lažje. Formula je zelo vlažilna in ne lepljiva. Obstojnost je tako kot pri drugih lipglosih maksimalno 2 uri, seveda če vmes ne ješ in piješ. 





CIEN AQUA MOISTURIZING CREAM

Res sem si želela preizkusiti vlažilno kremo, saj imam zelo suho in občutljivo kožo. Ima nežen vonj in je super kot baza za ličila, saj se malo lepi. Je zelo vlažilna in na škatli je pisalo, da ima zaščitni faktor in da je za vse tipe kož. Veliko krem mojo kožo razdraži , na to nisem dobila nobene reakcije. Cena za 50 ml je 2,49€.



Vse kar sem napisala je le moje mnenje o izdelkih.


1 komentar:

Zagotavlja Blogger.